Ik kan je helpen met

Sessies in het NL - FR - EN

Via uitdagende technieken wordt je getriggerd om het beste uit jezelf te halen en je problemen aan te pakken. Samen vormen we een team en help ik je om je nieuwe toekomst uit te stippelen

 
 
 
 
Zelf ontwikkeling

Jarenlange professionele ervaring en focus op mensen stellen me in staat om een specifiek op jou afgestemd ontwikkelingstraject te creëren. Niet alleen tijdens de coaching sessies maar ook daarbuiten blijf ik je gedurende het gehele traject ondersteunen.

 
 
 
 
 
 

Via online beschikbare inspiratie en cursussen kan je werken aan je transformatie en blijf je toegang hebben tot de voor jou belangrijke informatie.

 

 

 
 
 
 

Simpele stappen naar succes

Helderheid
Beslis om je problemen aan te pakken
Zoek je een nieuwe professionele uitdaging - Voel je je vaak gestresseerd - Geraak je niet vooruit - Zit je slecht in je vel - Heb je Burnout symptomen - Conflicten privé of op het werk - Heb je nood aan een klankbord - Wil je terug grip op je leven krijgen - Niet helpende gedachten overheersen-
Helderheid
Neem actie
Plan een afspraak
Neem contact met me op en we plannen een eerste vrijblijvend gesprek. Indien je er een goed gevoel bij hebt gaan we over tot een intake sessie en creëren we een traject op maat.
Neem actie
Toewijding
Toon toewijding
Tijdens het traject vraag ik om je toewijding. We maken er voor jou een success van indien we ons beiden 100% inzetten en je de verschillende oefeningen en taken uitvoert. Gedurende het ganse traject blijf ik bereikbaar voor vragen en advies.
Toewijding
Transformatie
De start van je nieuwe ik
Het einde van het traject betekent niet het einde van jouw transformatie. Het geleerde dient verder gezet. Ook na het traject maken we de afspraak dat we op zekere tijdstippen evaluatie sessies houden.
Transformatie
(Bezocht 110 keer, 1 bezoek(ers) vandaag)