Geloof in jezelf !

De voorbije periode zijn we meer nog dan anders geconfronteerd geworden met allerhande problemen en obstakels. Sommigen onder ons hebben het moeilijk om het vertrouwen in zichzelf te behouden. 

Door het Covid-19 virus zijn velen opgezadeld met financiële problemen, job verlies, spanningen binnen het gezin, kinderen die afhaken op school en leerachterstand oplopen, medische gevolgen na besmetting, gebrek aan sociaal contact, eenzaamheid en andere gerelateerde problemen. Al deze issues zetten ons nog meer onder druk dan gewoonlijk met (langdurige)stress symptomen tot gevolg. 

Diegenen die hierdoor het zelfvertrouwen verliezen en hun mentale weerstand zien achteruitgaan verliezen dan ook het geloof in zichzelf. Wie niet reageert dreigt in een negatieve spiraal terecht te komen. De mentale weerbaarheid opkrikken is de sleutel om stress te verlagen en opnieuw positiever in het leven te staan.

In mijn coaching sessies focus ik op de innerlijke kracht van eenieder. Door deze kracht aan te spreken en uit te dagen kan je de stress leren beheersen en je mentale weerbaarheid weer op peil brengen.

Door je innerlijke kracht te boosten kan je een betere levenskwaliteit en de nodige energie en zuurstof hervinden. Door inspirerende en uitdagende coaching technieken en een ondersteuning gedurende het ganse coaching traject en daarna, vindt je een nieuw positief pad om te bewandelen.

Samen gaan we op zoek om je opnieuw te laten bruisen en de challenges aan te pakken.

Dus ja, geef het geloof in jezelf niet op. Neem die eerste stap om je te ondersteunen en je innerlijke kracht te herontdekken.

Zin om eraan te beginnen? Neem dan contact op via deze link voor meer informatie.

(Bezocht 37 keer, 1 bezoek(ers) vandaag)