Licht en energie

Photo by Michael Held on Unsplash

Snak jij ook zo naar het einde van de winter? Naar meer licht na al die grijze dagen.

Covid, lockdown, ja vervelend maar dan ook nog meestal binnen moeten blijven, geen zon, niet even in de tuin kunnen zitten bah. 

We hebben allen nood aan licht en het opnieuw voelen bruisen van de energie in ons lichaam. Zonlicht en warmte speelt hier een grote rol in maar er zijn vele andere technieken die ons kunnen helpen om die energie te vinden en ons op te laden, ook tijdens deze grijze maanden.

Ons mentaal weerbaarder maken tegenover de dagelijkse sleur en stress zou eenzelfde aandacht moeten krijgen dan de aandacht die we besteden aan fysisch welzijn. Mijn ervaring leert dat te weinig mensen zich daar bewust van zijn. Tijdens de Covid periode is de roep voor mentaal welzijn enorm toegenomen en toch weten velen niet hoe hieraan te beginnen. Dikwijls komt men dan in een medisch traject terecht wanneer we met langdurige stress-symptomen of burnout te maken krijgen.

Door je pro-actief mentaal weerbaarder te maken kan dit in vele gevallen verholpen worden.Een stress en Burnout coach kan je proactief begeleiden en informeren. Na enkele online sessies waarbij je inzichten, ontspanning, methodologieën en oefeningen aangereikt worden kan je de negatieve spiraal omdraaien.

Wil jij ook opnieuw meer energie en wil je werken aan je mentale weerbaarheid neem dan vrijblijvend contact op via deze link.

(Bezocht 32 keer, 1 bezoek(ers) vandaag)