Hoopvolle Kerst en 2021

Het voorbije jaar 2020 is er één die velen zo snel mogelijk achter zich willen laten. Ook voor mezelf zijn het bewogen maanden geweest. Bestaande deals die wegens de corona maatregelen uitgesteld of gewoon geschrapt werden. Het binnenhalen van nieuwe klanten werd bemoeilijkt door het ontbreken van face to face contact en het hierdoor niet kunnen opbouwen van een vertrouwensrelatie.

Maar toch heeft deze periode me ook toegelaten om na te denken wat ik nu noch echt wil naar de toekomst toe. Wat zijn de echte waarden waar ik voor sta? Waar heb ik het meest plezier van? Hoe vind ik rust voor mezelf? Hoe draagt wat ik doe bij aan waar ik gepassioneerd door ben? Als Interim Manager was ik steeds begaan met het succes van de bedrijven waar ik werkzaam was. Deze focus schoof op in de richting van het welzijn en het succes van de mensen binnen en buiten de bedrijven. 

Nu wil ik me nog enkel richten op mijn passie, het coachen en helpen van mensen.

Het voorbije jaar heeft ons meer dan ooit geleerd dat mensen elkaar nodig hebben, dat we elkaar moeten helpen waar het kan. Het mooie is dat we zagen dat vele initiatieven werden genomen. Boodschappen doen voor anderen, maaltijden klaarmaken, online contact leggen met alleenstaanden enz.

Ik was en ben ervan overtuigd dat mensen het verschil maken en ik vertrouw op hun interne kracht. Ik ga dan ook voor mijn passie, nl. het aanreiken en aanboren van energie en zuurstof op een daadkrachtige manier. Ik wil je inspireren, uitdagen en je aanzetten tot het creëren van je nieuwe ik, je nieuwe toekomst.

Ik wil jullie dan ook een hoopvolle Kerst en gelukkig 2021 wensen.

 Laat ons elkaar helpen.

(Bezocht 20 keer, 1 bezoek(ers) vandaag)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *