Online cursus: Tijdsbeheersing en Stress

Stress maakt deel uit van ons leven. Eén van de oorzaken van stress zijn onze overvolle agenda’s en het beheersen van onze tijd. Het is dan ook belangrijk om hier op een goede manier mee om te gaan zodat het geen negatieve impact heeft op uw levenskwaliteit.

Zelf heb ik jaren gewerkt onder grote druk en met een (te) drukke agenda met de moeilijk te vermijden stress symptomen en fysieke kwaaltjes als gevolg. Het goed leren beheersen van mijn tijdsindeling was voor mij dan ook cruciaal om tezelfdertijd productief, gelukkig en gezond te kunnen blijven.

In mijn gesprekken met coachees komt heel vaak de interactie van stress en hun time management aan bod. Vele stressvolle situaties zijn een gevolg van het gebrek aan inzichten en skills bij het beheersen van hun tijd.

Eens dat ze deze aangeleerd hebben en in plaats zetten zien we een daling van stress symptomen, spanning en ongerustheid.

Tegenwoordig leven we in een maatschappij waar onze agenda overboekt wordt door zowel werk, gezin als sociale activiteiten voor onszelf en onze kinderen. Niet enkel tijdens de dag, maar ook ‘s avonds en in het weekend zitten we niet stil. Sommigen onder ons blijven in contact met hun werkgever en professioneel actief tijdens hun verlof.

Het gevoel te hebben dat je te veel hooi op je vork moet nemen en dat je de deadlines niet haalt creëert een behoorlijke portie stress. Mogelijks heeft dit dan ook een negatieve invloed op je gezondheid. Vandaar de overspannenheid, het slechte slapen en de fysieke impact.

Het krijgen van inzichten hoe je met je tijd omgaat en goed leren beheren van je tijd is een grote hulp om je stressniveau te verlagen.

Met de online cursus “Tijdsbeheersing en stress”  zet ik je op weg om je kennis en weerstand op te bouwen en je stressniveau te verlagen.

Voor wie is deze cursus geschikt?

 • Voor iedereen die een hectische agenda heeft en die sinds langere tijd de spanning, stress en onrust voelt borrelen.

 • Voor iedereen die stress-symptomen ziet opduiken waarbij kleine fysieke kwaaltjes, slecht slapen, spanning, humeurigheid en angst zich manifesteren.

Wat mag je verwachten ?

 • Na het doorlopen van de cursus en het verkrijgen van de inzichten en de kennis zakt je stressniveau
 • 5 Online sessies van 60 minuten
 • Tussentijdse opdrachten
 • 2 Vraag en antwoord sessies van elk 30 minuten
 • Challenge, energie, dynamisme
 • Het onvoorwaardelijk delen van mijn ervaring en kennis
 • Groepsdynamiek waarbij deelnemers ervaringen, twijfels en vragen delen en bespreken
 • Tot 14 dagen na de sessie ondersteuning bij resterende individuele vragen.
 • Maximum aantal deelnemers per traject = 10
 • Niet tevreden geld terug garantie. (Indien je niet het gewenste resultaat behaald en dit aantoont, nadat je het geleerde toegepast hebt krijg je je geld terug)

Vraagprijs per persoon: € 695 excl BTW
Je kan je inschrijven via deze link met de vermelding:
“Inschrijving : Tijdsbeheersing en stress online cursus”
U krijgt dan een bevestiging per E-mail en een factuur. 
Na betaling krijgt U de links naar de sessies doorgestuurd.

De eerstvolgende sessies zijn gepland vanaf 12 januari 2021.(zie hieronder)
De tweede reeks sessies zullen starten op 16 maart.

 
 
Ik help je om opnieuw een gezonde levensstijl te ontwikkelen en om beter met je stress om te gaan zodat je kan genieten van een gelukkig en productief leven
Dany Franssens
Business, Stress & Burnout Coach
(Bezocht 45 keer, 1 bezoek(ers) vandaag)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *