Slecht in je vel

Het uitdagende project waar je verantwoordelijk voor bent neemt je 24 op 24 / 7 dagen op 7 in beslag. Waar je met vol enthousiasme aan begonnen bent lijkt je minder en minder te interesseren. 

Je voelt je reeds sinds geruime tijd slecht in je vel. Wat eerst leek op een korte stress aanval blijkt uiteindelijk veel langer te duren dan verwacht. 

Je concentratie op het werk gaat achteruit. Om dit te compenseren tracht je nog meer je best te doen en nog harder te werken met alle gevolgen van dien. Je wordt meermaals per nacht wakker. s’Morgens heb je het gevoel dat je nog meer moe bent dan de avond ervoor.

Je energiepeil is laag, je hebt nergens nog zin in. Je sociale contacten verminderen en je hebt trouwens geen zin om iemand te zien of je huis te verlaten. Je relatie staat door de situatie onder druk.

Je hebt geen zin meer om naar het werk te gaan. Liefst van al blijf je in je bed liggen. Je voelt je leeg, futloos.

                                                                  Is dit herkenbaar?

                                                     Een burn-out loert om de hoek. 

Professionele hulp is nodig. Het bezoek aan de huisarts is een een eerste stap. Hij of zij kan je dan doorsturen voor meer gespecialiseerde hulp bij een therapeut of coach gespecialiseerd in de materie.

Bij het uitblijven van een aanpak van je toestand komt er een moment dat je er aan onderdoor gaat en dat je voor een lange tijd onbeschikbaar zal zijn met alle gevolgen voor jezelf en je werkgever.

Via een op maat aanpak met begeleiding en steun gedurende het gehele traject kunnen we samen aan jouw herstelproces werken.

Neem vrijblijvend contact met me op indien U meer informatie wil.

 
 
 
 
(Bezocht 19 keer, 1 bezoek(ers) vandaag)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *