Re-charge !!

Hoe vaak laadt jij je batterij op?

Wanneer we onze mobieltjes gebruiken dienen we deze regelmatig op te laden. Wanneer we ze intenser gebruiken moeten we ze ook sneller weer in de stekker steken. Dit lijkt een normaal iets. Zeker wanneer we ze over een langere periode veelvuldig gebruiken en geen langere oplaad beurten inplannen worden ze meer en meer “vermoeid”.

Waarom doen we dit niet met onszelf ? Hoe vaak per dag nemen we even tijd voor onszelf? Wanneer gaan we een wandeling maken in de natuur? Hoe dikwijls doen we iets wat ons hoofd leegmaakt? Wanneer gaan we sporten? 

Even tijd maken voor onszelf, even onze batterijen opladen.

Hulp nodig om een energie boost te krijgen neem contact via deze link. 

(Bezocht 15 keer, 1 bezoek(ers) vandaag)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *