Hoe mezelf verbeteren?

                                                 Zelfontwikkeling

Het pad om een betere versie van jezelf te worden voelt  als een rollercoaster. Het is moeilijk. En het is meestal met vallen en opstaan.  Soms sla je de verkeerde weg in. Maar gelukkig is het leven een reis, je hebt steeds een nieuwe kans om opnieuw te beginnen en je te verbeteren.

Veel mensen zijn op zoek naar, tips & tricks die alles NU beter kunnen maken. Maar zo werkt het niet.  “Onmiddellijke successen” zijn uiterst zeldzaam. Kijk even naar de mensen die je bewondert. Ze zijn niet geslaagd na één enkele actie. Ze ondernamen een reeks kleine en consistente acties in de loop der tijd.

               Radicale persoonlijke verandering in een wip is een utopie!

Een magische moment die het allemaal eensklaps voor je oplost zal er niet komen! Je moet het proces van zelfontwikkeling omarmen en ervan genieten. Je kan niet ontsnappen aan het harde werk dat nodig is om beter te worden. Eénieder die in jou ogen op één of andere manier succesvol is, heeft het beproefde proces doorlopen dat uiteindelijk dat succes oplevert. 

In plaats van te zoeken naar de gouden tip omtrent  zelfontwikkeling, concentreer je je beter op het eigenlijke werk dat  er dient aan te komen. Inspireer jezelf om actie te ondernemen. 

                                        1% beter worden dag na dag

Het soms moeilijke geleidelijk proces is echter de enige manier. Je kunt je zelfverandering doel niet bereiken met een snelle oplossing. Zo makkelijk gaat dit niet.

Wil jij ook werken aan je zelfontwikkeling contacteer me dan voor een vrijblijvend gesprek

 
 
 
 
 
(Bezocht 59 keer, 1 bezoek(ers) vandaag)