Stress op de werkvloer

Heel wat mensen gaan gebukt onder stress gelinkt aan de werkvloer. Naast werkdruk zien we vaak dat hun drijfveren DNA niet overeen komt met wat er van hen gevraagd wordt in hun functie, met de cultuur van het bedrijf of met het drijfveren DNA van hun manager/teamleader. Te weinig organisaties schenken hier aandacht aan, terwijl het begrijpen en aan de slag gaan met deze verschillen net het stress niveau van de werknemers kan verlagen, het ziekteverzuim en het personeelsverloop kan verminderen, de sfeer kan verbeteren en productiviteit kan verhogen.

Het ontdekken van elkaars drijfveren en begrijpen hoe we beter met elkaar kunnen communiceren is in het belang van zowel de werknemer als de werkgever.

Meer weten? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

(Bezocht 12 keer, 1 bezoek(ers) vandaag)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *