business coaching | onze visie

the sansoka direction

Business coaching wordt op verschillende manieren geïnterpreteerd. De activiteiten van een trainer, een mentor of een coach worden soms verwisseld.

Coaching is een doelgericht, resultaatgericht, klantgericht en systematisch proces waarbij de coach in een formele en gelijkwaardige relatie stapt met de klant. Hij werkt met het proces.

Een trainer probeert bepaalde competenties aan te leren. Hij werkt met de inhoud.

Een mentor werkt meestal in dezelfde organisatie en deelt zijn ervaringen. Hij werkt met zijn ervaring rond de interne inhoud en proces.

Onze visie op business coaching

sansoka legt de nadruk op de ontwikkeling van een professional met een positieve impact op zijn organisatie. Wij nemen deel aan wat hem buitengewoon maakt.

Het gaat om het realiseren van de onmogelijke toekomst en niet om het opvullen van hiaten in de leiderschapcompetenties. Het gaat om het definiëren van een succesvol actieplan, niet om het definiëren van een vage theorie.

Wij handelen als een transformationeel medium en niet als een leverancier van business tips en technieken. Wij houden altijd een oog op het dashboard.

Onze coachingrelatie is openhartig. Wij handelen als een gepassioneerd coach op een open, directe en uitdagende manier.

sansoka legt de focus op een duurzame verbetering. Als externe coach bieden wij de vertrouwelijkheid aan voor strategisch denken en verkennen.

Wij nodigen u uit om na te gaan hoe wij u, uw team en uw organisatie kunnen ondersteunen.